Jälkikokeessa Kyröskoskella ja aloitettiin aamulla jäljellä. Janalla eteni ihan hyvin ja hiukan tarkasti jälkeä taaksepäin mutta korjasi itse oikean suunnan ja siitä tulikin sitten täydet pisteet. Maa oli kosteaa edellisen päivän sateen jäljeltä joten pohjana se oli hyvä. Tuuli kävi aika voimakkaasti ja alkumatka jäljestä ei mennyt kovin hyvin ja eka keppi sitten metsään jäikin. Kun nostettiin meille eka keppi (toinen) niin sen jälkeen jäljen ajo parani mutta hiukan taas loppua kohti tuli pientä väsymystä. Muut kepit nousivat hyvin ja mahdollisuudet olivat vielä ykköstulokseen jos loput osiot menee hyvin.

 Esineruutu oli seuraavana ja ruutu oli nyt niin että koira lähetettiin mäen päältä alaspäin ja nopeasti kolme esinettä nousikin, tässä oli tuuli apuna hyvin liikkuvalle koiralle. Maastosta pisteet muuten täysillä paitsi se yhden kepin pistemenetys eli yhteensä 180p.

 Tottelevaisuusosuus oli viimeisenä vuorossa ja siinä pääsimme tällä erää ekana suorittamaan liikkeitä. Tottiksesta pisteet yhteensä 97 eli se riitti ykköstulokseen 277 pistettä. Nyt teemme pieniä harjoituksia ja otamme rauhallisesti :)