Tänään olikin sitten koko päivän kestävä koulutuspäivä ja kouluttajina Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri. Olin päivän oikeastaan kuunteluoppilaana kun Tatzin juoksun vuoksi en voinut osallistua, tosin aivan viimeisenä sain ottaa muutaman liikkeen. Seurasin muiden koirakoiden suorituksia ja erityisen ylpeä olin Giran pennun Piitun suorituksista!! Hyvä Piitu, näytit miten pikkukoirat toimii :) No ehkä Mariallakin on osuutta asiaan ;). Paljon sai taas ideoita omiinkin harjoituksiin.

 Tatzin kanssa sitten otettiin siis viimeisenä. Tokokisan jälkeen ei olla treenattu kuin luovutuksia ja se näkyi heti että pieni viime hionta on taas lipsunut. Merkille meno otettiin ekana ja Tatzi oli vähän muissa maailmoissa tai paremminkin piti kontaktia minuun joten merkille meno oli vähän haparoiva mutta meni ja merkin taakse suoraksi. Otettiin toinen ja nyt meni hyvin vauhdilla ja merkin taakse kohti minua. Tästä otin ruutuun lähetyksen ja ruutuun meni ihan ok mutta eipä pysähtynyt napakasti käskyllä vaan meni takamerkille. Eli tässä näkyi nyt että on ollut taukoa vaikka vain viikko mutta näissä pikkuasioissa se heti näkyy tokossa. Luoksetulo otettiin pysäytyksin ja seisomaan pysäytys ei ollut terävä kuten se on ollut ja tämäkin lipsuminen siis harjoittelemattomuudesta. Maahanmeno ihan ok ja tuli hyvin eteen mutta ennakoi sivulle tuloa joten eteen istuminen toistettiin ja palkattiin siitä. Tämän jälkeen vielä läpijuoksu. Sitten olikin vuorossa ne noutokapulan luovutukset kun heitin kapulan vinoon. Oikealta puolen alkaa olla jo melko hyvä mutta vasemmalta ei suju vielä ja eihän sitä olla vielä niin paljon otettukaan. Kaukokäskyt viimeisenä ja siinä tein omaan tahtiin liikevaihdot. Kaksi viimeistä vaihtoa oli maasta seisomaan ja seisomasta istumaan ja näissä tuli aavistuksen etenemistä joten niitä voitais hiukan peruutella.

 Heti tuo pienikin tauko näkyy epätäsmällisyytenä ja vähän harmittaa kun liikkeet alkoi olla hyvässä mallissa ja nyt tulee taukoa. Eiköhän me jotain kuitenkin pystytä tekemään ja yritetään ylläpitää edes muutamia liikkeitä.