Lähdettiin sitten vähän tokoilemaan tänään tuon meidän Dolly Partonin kanssa :-O. Mä joudun hankkiin sille vissiin rintsikat, kun nuo tisulit näyttää siltä että pieneneekö ne enää ollenkaan :-). Tatzi on alkanut jo sanomaan hieman eriävää mielipidettä pennuille imetyksen suhteen, enkä ihmettele yhtään kun lauma hyökkää kimppuun. On se aika rajun näköistä vetelyä välillä :-O.

 Sitten treeneihin ja aloitimme pienellä seuraamispätkällä, jossa tehtiin paikalla sivuaskelia ja opettelimme uutta taktiikkaa vasemmalle askelissa kun ohjaajan kroppa ei saa enää muuttaa rintamasuuntaa. Juoksussa myös käännöksiö ja ihan ok. Luoksetulossa meillä ei ollut merkkejä ja eka otetiin läpijuoksuna, sen verran ennakoi. Toisella sitten molemmat pysäytykset ja ihan ok, ehkä olisi saanut olla napakammat ja nopeammat. Viimeisenä vielä läpijuoksu. Ruutu oli meillä valmiina ja palkka siellä. Merkille meno hyvä, josta palkkasin ja ruutuun meno myös hyvä. Kävin vielä ruudussa palkkaamassa ja jätin Tatzin sinne maahan. Loppuosa meni hyvin eli seuraamaan kutsu ja seuraamisesta palkka. Kaukot tähän väliin ja otin matkaa 17 askelta, kaikki liikevaihdot onnistui ja ehkä hivenen etenemistä tuli, mutta pylly kuitenkin viivalla :-). Hyppynouto metallikapulalla ok. Viimeisenä ilmeni meidän murheenkryyni, mitä ei tähän mennessä tunnari ole ollut, mutta nyt ei mennyt lainkaan siten kuin piti. Kapulat rivissä ja oma oli toinen oikealta. Tatzi ei tarkastanut kunnolla ja otti viereisen reunimmaisen kapulan. Otin uudestaan ja nyt otti oikean. Tehtiin toinen ja kapula oli toinen vasemmalta ja taas sama homma kuin ekalla kerralla! Uudestaan otettuna onnistui. Sitten mä vein itse kapulan toisten taakse ja taas ei käynyt kunnolla kapuloita läpi. Ja vielä kerran jolloin onnistui. Joutuu siis tunnaritreeniin että saadaan se entiselle mallille. Enpä kyllä muista milloin olisin viimeksi ottanut tunnarin :-). Kunhan saadaan uusia kapuloita niin alkaa treenaus :-).

 Kun oli muitakin treenaajia paikalla niin otettiin paikallaolot. Jätin Tatzin istumaan ja hyvin se siellä kökötti Partonit loistaen :-). Tämän jälkeen vielä yksittäin laitettiin liikkeenohjaajan käskyttämänä koirat maahan ja tässä otettiin muutaman toisto että kuunteli meikäläistä. Hyvin on mennyt oppi perille ettei muiden käskyihin reagoida, mutta voisi sitä mun käskyyn reagoida muuten kuin vain tuijottamalla :-). Onnistui kuitenkin hyvin. Taidetaan siis loppujen lopuksi alkaa vielä tokoileen ;-)

 Treenien jälkeen kotona ruokittiin pennelit ja lähdettiin vielä niiden kanssa autoajelulle. Tatzi ei ehkä ollut niin ilahtunut kun auto perään tuli kaikki pennelit ja ne hyökkäs tissille. Onneksi Tattis tykkää autoilusta ja makoili kiltisti opettaen pennuille autokäyttäytymistä. Pientä vinkumista sieltä kuului kun taisi mahat tulla täyteen, mutta siitä se sitten hiljeni ja kotona kannoin autosta nukkuvia "raatoja" :-). Kotisivuilla on kuvia penneleistä :-)