Ehti jälleen pimeys ennenkuin metsään päästiin, mutta eipä se haitannut. Kangasmaastossa otettiin viestitreenit ja suht hyvin meni, pieniä kommelluksia lukuunottamatta :-)....radiopuhelin on tosi näppärä keksintö :-O

 Eka pätkä oli vain 400 metrin mittainen ja vähän aikaan odottelin ennenkuin Tatzin päästin juoksemaan. Mun päässä ilmeni harvinaista pientä vinkumista :-o. Eka pätkä ilman ongelmia ja kävelin eteenpäin 250 metriä jäljestyspätkää. Peten päässä ei lähetyksissä ongelmia ja Tatzi tuli hyvin mun luo. Ja vastasin siihen hienoon laitteeseen että perillä on :-). Istuskeltiin tovi siellä metsässä, kun mun taskusta kuuluu että onko koira perillä. Manaan mielessäni ja vastaan, lisään vielä että lähtee kohta. Kun olen lähtenyt seuraamispätkään kohti lähetyspistettä, niin taas radiosta kuuluu onko perillä? Vastaan ja nyt meni viesti perille asti. Lisään vielä että Tatzi lähtee. Pääsemme lähetyskohtaan ja ei ongelmia lähetyksessä (juoksumatka Petelle 650 metriä). Peteltä ei ala kuulua vastausta onko perillä, joten äänensävyni tiukkenee sitä kysyessäni useaan otteeseen :-D. Viimein tulee viesti että joo perillä on. Tosin Pete ei saanut sitä viestiä että koira lähtee ja he viettivät aikaa Tuukan kanssa autossa kaikessa rauhassa, kun koira saapui A-pisteelle. Siinä se oli ihmeissään juossut autoa ympäri ja läähätteli ikkunan takana, kunnes Pete havahtui että Tattis se siinä odottelee palkkaansa :-D. Viimeisiin lähetyksiin palasin sitten koiralle yllätykseksi vain 100 metrin päähän A-pisteestä (Peten päästä). Tatzi lähtee jälleen hyvin ja olen pimeässä kävellyt vähän eri reittiä, voi pa...a koira juoksee jonkun matkan päästä ohi (äänestä päätellen). Kutsun heti joten asia korjaantui. Vielä viimeinen lähetys tällä pienellä matkalla Peten päähän. Hienosti juoksi joka pätkän.

 Pientä säätöä siis näissä treeneissä, mutta pääasia että koira juoksi hyvin ja kaikki lähetykset onnistuivat. Mun päässä oli jopa havaittavissa edistämistä seuraamispätkissä, kuitenkin malttoi odottaa rauhassa lähtölupaa. Jälleen hyvä fiilis jäi :-)