Nurmikentällä ja nyt oikein vihreällä sellaisella :-). Liikkeenohjauksella tehtiin liikkeitä. Aloitettiin paikalla istumisella ja kolme minuuttia meni oikein liikkumatta. Tämän jälkeen vielä erikseen maahan menoja (kuten paikallaolossa) ja ylösnousuja.

 Liikkeet aloitettiin luoksetulolla ja siinä seisomaan pysäytys, ihan ok. Loppu otettiin läpijuoksuna kun ennakoi. Vein Tatzin uudelleen seisomaan ja jatkettiin nyt pysäytys maahanmenolla mikä tosin vähän venyi. Viimeisenä läpijuoksu koko matkalla. Ruutu seuraavana ja siinä meillä oli oikein valkoisella nauhalla rajat. Merkki ok mutta ruutuun Tatzi meni sivuun johon pysäytin joten ei päässyt palkalle. Otettiin uusiksi ja nyt meni ruutuun sisään sivusta. Läheltä yksi lähetys että meni suoraan etumerkkien välistä ja sitten kokonaan uusiksi. Nyt meni suoraan eli hiukka taisi katsastaa noin selvästi näkyviä rajauksia.

 Ohjattuna nuotaminen ja vasemman puoleinen kapula. Merkki ok ja samoin nouto, ehkä loppuun asti olisi saanut tulla nopeammin. Sitten tunnistusnouto ja sitä ei ollakaan tehty tällaisella pisemmällä nurmella johon kapulat häviää. Niinhän siinä kävi että Tatzi ajautui yhden merkin luo ja sen vuoksi meni kapuloiden vierestä ja etsi niitä sitten aivan liian kaukaa. Kun kutsuin niin matkan varrelta löysi kapulat ja etsi oikean. Tehtiin vielä uudelleen ja nyt löysi kapulat paremmin vaikkakin tosi pienen mutkan kautta. Kapulat olivat rivissä ja poikittain. Kaukokäskyt 20 askeleen päästä sujuivat hyvin. Vielä mentiin ruutuun ja nyt siinä ei mitään ongelmia.