Illalla oltiin tokoilemassa ja aloitettiin paikallaololla ryhmässä ja Tatzi oli istuen reilun kahden minuutin paikkallaolon. Hyvin meni, ei ongelmia. Tämän jälkeen otin pienen seuraamisen myös pari muuta koirakkoa teki samaan aikaan. Seuraaminen hyvä ja ennenkaikkea juoksussa käännökset onnistuivat nyt hienosti. Myös "idarin" liikevaihdot tein mutta ein kokonaisena liikkeenä, seisomisessa kävelin pienen neliön mutta muut liikkeet palkkasin heti.

 Tein samaan putkeen, siis ei muita koiria häiriönä, niin luoksetulon jossa seisomaan-pysähdys. Ihan ok, otettiin kaksi kertaa ja vielä viimeisenä läpijuoksu rättiin. Ruutuun meno otettiin liikkeeonohjauksella. Merkille meno hyvä ja siitä ruutun lähetys vasemmalle. Ruutumerkit oli tosi matalat ja huomaamattomat (niin ja ruutu olikin keskellä eikä reunassa kuten tavallisesti) niinpä koira eksyi luoksetulon lähtöpisteen merkille johon pysäytin ja kutsuin pois. Otettiin alusta ja nyt meni ruutuun jossa oli palkka valmiina. Toistettiin siten että ei ollut palkkaa mutta nyt seisomaan-pysäytyksetn oli vähän huonoja ja Tatzi ajatui aikalailla takalinjalle jopa vähn ulos ruudusta. Toistettiin pari kertaa merkiltä ja sitten ihan läheltä jotta tuli hyvä paikka keskelle ruutua. Vielä tehtiin alusta liikkeenä ja nyt onnistui ihan ok. Tein aivan loppuun asti eli myös kutsumisen seuraamaan, ok. Pitihän se ruutu sitten ottaa vielä siten että palkka oli valmiina ja hyvin meni.

 Ohjattu nouto tehtiin nyt myös liikkeenohjauksella ja vasemman puoleisen kapulan hakeminen. Tässä oli taas ihan kauhea merkille meno eli hidas kun jouduttiin odottamaan. Hain koiran pois ja toistin ja taas oli ihan ok. Jatkettiin liike ja suunnan otto varma ja nouto hyvä. Tehtiin vielä alusta eli kapulat vietiin ja  me odotimme. Tässä pidin koiran huomiota vähän "tönimällä" polvella kun alkoi seuraileen muuta ja sitten otettiin merkille meno, mikä oli nyt vähän parempi mutta ei sellainen kuin ilman odotusta. Otin vielä yhden merkille menon ja palkkasin, lopetettiin siihen. Kaukokäskyt vielä 20 askeleen päästä ja kaikki meni hyvin eikä liikkumista ollut, aloitettiin maasta seisomaan nousulla. Nyt sitten vain rutiiniksi tuo ohjattu nouto liikkeenohjauksella niin katsotaan alkaako sujumaan paremmin.