Ajeltiin tänään Tuukan kanssa kokoukseen Jyväskylään ja siinä samalla sain soiton ja kutsun treenailemaan Laukaan kupeeseen. Kokouksen jälkeen päätin että mikä ettei kun koira on kerran mukana ja lapselle saa ruokaa kaupasta, joten eikun menoksi. Lapsenvahtikin oli paikan päällä :-).

 Tatzi aloitti paikalla makuulla ja olin piilossa. Siellä tuli sitten höpöteltyä muille ja ilmeisesti vähän häiritsi Tatzia kun se nousi yhtäkkiä seisomaan. Meni kyllä nopsaan maahan kun annoin käskyn ja makasin sen jälkeen nätisti vaikka pölpötin piilossa. Sivulle nousi ripeästi, josta sitten palkkasin. Seuraamisessa ammuttiin (ei mitään) ja hitaasta kävelystä palkkasin, kun siitä on tullut vähän sellaista ja tällaista. Täyskäännökset ei mitään parhaita, meinas mennä istumisen kautta kaikki (tein jokusen ylimääräisen). Henkilöryhmässä kieputin muutaman kierroksen henkilön ympäri siten että koira oli ulkopuolella ja palkkasin hyvästä paikan pitämisestä. Liikkeestä istuminen nopea ja palkka samantien. Juoksusta maahanmeno ok ja luoksetulo nopea, mutta aavistuksen himmaili lähemmäs tultaessa, otin palkan esiin. Juoksusta seisomaan jätin käsiavulla ja palasin palkkaamaan. Toinen tehtiin ilman ja pysähtyi hyvin, mutta tovin päästä otti muutamia askelia ja pääsin kieltämään. Hienoa että pääsin korjaamaan tämän. Otettiin uusiksi ja nyt pysyi, luoksetulo loppuun asti nopea ja suoraan palkkaan. Tasamaanouto otettiin vieraalla kapulalla, jossa oli tosi paksu keskiosa. Tatzi korjasi otetta ja toi muuten ihan ok. Otettiin vielä sellainen hetsinouto, hyvä. Hyppynoudossa Tatzi otti kapulan ja ilmeisesti tiputti sen (näin osan koirasta sivusta) ja samalla ajautui niin reunaan ja lähelle estettä että kiersi, uusi hyppy-käsky tuli liian myöhään. Toistettiin ja nyt ei ongelmia. Estenouto hyvin. Eteenmeno meni vauhdilla ja ohi palkan! :-). Juoksin sitten vähän auttamaan, en ottanut maahanmenoa. Pitkä oli treeni ja vieraassa paikassa, meni ihan ok. Hyvä että tuli joitakin virheitä ja pääsin korjailemaan.

 Kiitokset Askolle kutsusta kyläilemään sekä treenaileen ja erityiskiitokset Raunille Tuukan viihdyttämisestä. Kiitoksia treeniseurasta Marja-Liisalle ja Anterolle!