Illalla käytiin treenailemassa "sisätiloissa" ja nyt näytti hyvältä noiden epäonnistuneiden ulkotreenien jälkeen. Paikallaolon otin istuen ja kolmen minuutin ajan, eikä mitään huomauttamista. Seuraaminen hyvä ja käännökset samoin. "Idari" otettiin liikkeenohjauksella ja kaikki onnistui hyvin :). Luoksetulossa oli vauhtia mutta silti pysähdykset ihan hyvät, tämä myös liikkeenohjauksella. Ruutu liikkeenohjauksella ja merkki hyvin ja ruutuun hyvin, siellä palkka. Otettiin myös liikkeen loppuosa eli kävin laittamassa maahan ja sitten liikkeenohjauksella jatkettiin. Kun piti kutsua niin Tatzi lähti jo nousemaan minun pään kääntämisestä (käännän ennen kutsua katseen koiraan) joten korjaisin takaisin. Otettiin uudelleen ja nyt Tatzi pysyi hyvin vaikka käänsin päätä joten kävin palkkaamassa ja tehtiin vielä kerran kutsuen, muuten hyvä mutta hyvin pieni "ohiliiraus".

 Metalliesineen nouto hypäten ja Tatzihan nyki jo liikkeenohjaajan käskytyksestä mutta ei kuitenkaan varastanut. Eka nouto ihan ok, tosin luovutus vähän vino joten toistettiin vielä. Toinen kerta meni paremmin kokonaisuudessaan. Ohjattuna nouto ja oikean puoleisen kapulan tuonti. Liikkeenohjaaja vei kapulat ja me odotettiin ja kun annoin lo:n luvalla käskyn niin koiran meni merkille hyvin!!! Ei siis ravilla :). Arvatkaapa sainko hepulin ja koira kyllä sai kehut ja palkat sen mukaan :). Jatkettiin palkkaukse jälkeen liikettä merkiltä ja suunnan otto hyvä ja nouto ihan ok, tosin voisi olla vielä reippaampi. Kaukokäskyt lopussa ja maasta seisomaan nousu ekana joka ei heti onnistunut mutta sen jälkeen kaikki toimi hyvin.

 Pitkä treeni mutta hyvin meni ja Tatzi oli taas normaalin oloinen. Tosin kotiin päästyäni huomasin että koiran selkä oli hiukan lämpöinen ja soitinkin fysioterapeutille joka tulee huomenna antamaan sähköä jotta lihakset rentoutuisivat.