Pitäisiköhän nämä otsikot nyt sitten yrittää pitää jotenkin koiramaisina ettei tule väärinkäsityksiä :) (katso kommentit edellisessä kirjoituksessa)!

 Aamulla oli vuorossa ohjattu nouto ja koska siinä on nyt tullut muutamia kertoja pyrkimystä keskimmäiselle kapulalle niin nyt jätinkin reunimmaiset noin 5 metriä merkin taakse ja keskimmäinen oli normaali matkassa. Oikean puoleinen otettiin ensin ja merkille meno oli loistava josta vapautin palkalle minun luo (no toki veinhän kapulat itse mikä vaikuttaa heti tuohon keskittymiseen). Uusi merkki (hieno) ja oikealle lähti hyvin ja nouto ok. Otin taas merkin (hyvä) ja nyt vasemman puoleisen kapulan (en ollut käynyt kapuloilla välillä) ja hyvin meni. Lopuksi vielä pari pelkkää tuomisharjoitusta ja viimeisellä kerralla vielä juoksin ruuan kanssa korostuneesti karkuun :).

 Illalla kävin kentällä ja tehtiin vähän seuraamista jossa olikin nyt hyvät istumiset kun pysähdyin. "Idari" tehtiin ilman merkkejä ja lyhyesti, eka seisominen meni istumiseksi ja otettiin uusiksi, nyt ok. Palkkasin kaikista liikkeistä. Metallikapulalla hyppynouto ensin liikkeenä ja ihan hyvä, olisi saanut olla vauhdikkaampi ja otettiinkin toinen sitten leikkien ja juoksin vielä karkuun. Viimeisenä kaukokäskyt 17 askeleen päästä ja kaikki liikevaihdot sujui hyvin mutta hiukan meni taaksepäin. Palasin koiran luo ja sivulle nousun jälkeen palkkasin. Lyhyemmältä matkalta vielä joitakin liikevaihtoja ja heitin palkan koiralle tai vähän sen eteen ettei pakittaisi :). Lopuksi sai leikkiä mun hanskalla ja heitin sen pk-hyppyesteen yli ja a-esteen yli ja molemmista toi hyvin.