Aamulla menimme kaikki kolme, siis Tatzi, minä ja ruokakuppi ottamaan tokon luoksetulo (tässä mulla siis on eri käsky kuin pk-puolen luoksetulossa pysäytyksien vuoksi). Jätin Tatzin niinkuin kokeessa ja kutsuin. Hyvin meni eli ei ennakoinut joten sai tästä ruuan.

 Iltapäivällä sitten kentälle ottamaan luoksetulo, ruutuun lähetys, ohjattu nouto ja kaukokäskyt. Laitoin merkin, ruutumerkit ja luoksetulomerkit (siis myös pysäytyskohtien merkit) valmiiksi. Sitten otin koiran ja seurautusharjoitusta luoksetulo paikalle. Otimme pysäytyksiä ja hyvästä kontaktista tuli palkkaa. Luoksetulo paikalla Tatzi meni nopeasti maahan ja kävelin kutsuma paikalle. Otin pelkkänä läpijuoksuna ja hidastelu tapahtuu alussa ja kun ei seisomis-käskyä tule niin sitten vauhti kiihtyy. Otimme toiseen suuntaan uudelleen ja nyt vauhti oli alussa jo parempi ja yllättäen otinkin sitten maahan-pysäytyksen, se meni ok. Vielä toiseen suuntaan läpijuoksu.

 Siitä menimme ruutuun-lähetys kohdalle ja merkin bongasi heti ja merkille meno oli hyvä, tästä taas palkka. Ruutuun lähti hienosti mutta juoksi ruutumerkille ja sitten toiselle ja kun annoin uutta käskyä niin kävi kaikki merkit läpi vaan ei keskelle vahingossakaan!!! Ja palkka on ollut ja tulee aina keskeltä. Tulin siihen tulokseen että tein ruudun puhtaalle lumelle ja kävelin vain ruudun reunat ja keskellä oli täysin puhdasta, olisiko siis tämä hämännyt.  Kun lähdimme ruudun luota kävelemään poispäin niin käännyin yllättäen ja annoin ruutuun-käskyn, nyt meni keskelle ja palkka lensi. Toistettiin merkiltä ruutuun lähetys ja taas hyvä lähtö ja nyt meni ruutuun paremmin, juoksin lähemmäs heittämään palkkaa. Vielä toistettiin siten että jätin palkan keskelle ruutua niin että koira näki. Aloitimme aivan alusta eli myös merkille meno. Kun annoin merkki-käskyn pinkaisi Tatzi kohti ruutua vaikka oli katsonut merkkiä, nopea kielto ja kehu kun totteli ja aloitus uudelleen. Nyt meni merkille ja siitä palkka sekä kova kehu. Ruutuun meni ok.

 Ohjattu nouto tehtiin siten että ruutu jäi minun taakse vähän vasemmalle puolelle. Vuorossa oli oikean kapulan nouto ja kaikki kolme kapulaa laitoin oikeille välimatkoille. Merkille meno hyvä ja palkka. Sitten annoin käskyn ja käsimerkin: oikea-tuo, mutta Tatzin huomio oli ruudussa ja se meinas lähteä sinne (tosin aika hitaasti eli oli itsekin epävarma). Nopea ei ja tottelusta kehu ja nopeasti merkki-käsky niin koira oli oikealla paikalla, tästä kuuntelusta ja toteutuksesta täytyi palkata. Sitten uusi lähetys ja nyt toimi kuten pitikin. Suunnat alkavat olla hyvin hanskassa, vaikka olikin häiriötä.

 Lopussa kaukokäskyt ja taas ekana seisomaan nousu joka meni jälleen istumiseksi (välimatka oli 15 askelta). Palasin laittamaan koiran maahan ja aloitin alusta, nyt käsky terävämmin ja toimi. Kaikki muut liikevaihdot hyvät ja paikka pysyi. Aloitin vielä uudelleen alusta ja välimatka 10 askelta, seisomaan nousu on nyt vaikea ja jouduin toistamaan muutaman kerranalusta, heti kun onnistui ekalla niin heitin palkan ja lopetettiin.