Viime kertaisen jälkeen päätin tehdä Tatzille sellaisen treenin mikä onnistuisi tai ainakin mahdollisuudet siihen olisivat :-). Rataa oli 150 metriä uudessa paikassa kangasmaastossa. Tatzille otettiin norjalainen sekametsätreeni, missä kuusi löytöä ja kaikki suorapalkalla.

 Aloitimme vasemmasta etukulmasta missä oli umppari, vähän kävi radan ulkopuolella pyörähtämässä. Oikeassa etukulmassa avopiilossa maalimies. Vasemalla rataa eteenpäin löytö kaatuneen männyn alta (pääsi oksien alle hyvin piiloon). Oikealle tuli sitten tosi reipas eteneminen ja se menikin tosi hyvin. Luulin kylläkin että Tatzi oli pyyhkässyt maalmiehen ohi kun näin siitä vilauksen kaukana (ja erehdyin merkeissä, luullen että maalimies oli aikaisemmin), jolloin aloin kutsua. Tatzi ei tullutkaan vaan meni maalimiehelle, oli siis jo hajulla :-). Vasemmalle tuli toinen laaja eteneminen, siis vielä laajempi. Ekalla lähetyksellä lähti tosin viistosti taaksepäin (reippaasti) ja otin takaisin. Toinen lähetys onnistui ja sinne Tatzi meni perille ja rataa eteenpäin vinhaa vauhtia. Etenemistä tuli noin 50 metriä ja sitten tuli löytö. Vahvistettiin siis kunnolla laajaa pistoa ja itsenäistä menemistä....välillä näinkin :-). Kuudes maalimies löytyi toisesta takanurkasta suoraan edestä ja tämä meni myös hyvin.

 Tämän illan työskentelyssä oli taas sitä jotain yrittämistä eikä vaan säätämistä. Tähän voisi vaikka lopettaa ja aloittaa pienen mammatauon :-)