Illalla ratsastustunnin jälkeen menin eräälle valaistulle parkkipaikalle ottamaan tokotreenin. Alkuun jälleen seuraamista ja tulihan sitä merkkien kukuilemista ja vallankin kun huomasi ruudun. Kun seuraaminen oli hyvää ja kontakti säilyi niin palkkasin ja lopetettiin. Sitten luoksetuloa ja ekalla käskyllä ei Tatzi mennytkään kunnolla maahan vaan jätti kyynärpäät ilmaan jolloin annoin topakamman käskyn. Otettiin vielä alusta ja nyt nopea maahanmeno, kehuin ja taputin. Kävelin oikean matkan ja kutsuin vaan ei tullutkaan! Uusi käsky ja nyt lähti tulemaan, otin vain läpijuoksuna. Otettiin uudelleen ja nyt lähti ekalla käskyllä. Annoin seisomiskäskyn ja heti alkoi pysähdys mutta se ei ollut terävä vaan sellainen "liukuva". Heitin palkan koira taakse. Sitten jätin koiran seisomaan ja jatkoimme siitä liikettä. Maahanmenossa ei mennyt ekalla käskyllä vaan jäi seisomaan joten annoin uuden käskyn, sitten ok. Tämän jälkeen läpijuoksu ja lähti tulemaan ravaten mutta "kiihdytti" sitten. Sitten tehtiin vielä pysäytyksien kera ja nyt seisominen oli terävä ja heitin palkan. Maahanmeno onnistui myös hyvin ja siitä palkka eikä jatkettu kutsumista. Otin tämän jälkeen vielä pari läpijuoksua, juoksemalla itse karkuun ja sitten seisomalla paikalla ja hyvästä tulosta palkka. Luoksetulo näyttää olevan meidän murheenkryyni eli ennakoiminen rajusti ja sitten kun ottaa pysähdyksiä niin ne on veteliä. Treenata ei voi kun alkaa tuo hidastelu jo kun koira nousee joten näen paremmaksi ottaa läpijuoksuja ettei kisassa jämähdä makaamaan. Yritän ottaa muualla pysähtymisiä. Inhoan tätä liikettä ylemmissä tokon luokissa ja siis jo aikaisemmilta ajoilta! :)

 Tämän junnaamisen jälkeen otettiin se kiva ruutuun lähetys. Merkille meno oli hieno ja heitin palkan. Ruutu oli (taas) oikealla ja siinä oli mustat nauhat ympärillä. Merkkasi hyvin (kai se näkyi valkoisella lumella ;)) ja juoksi ruutuun jossa ei ollut palkkaa ja annoin pysäytyskäskyn, toteutus parempi toisen äkäisemmän käskyn jälkeen. Pyysin myös maahan ja menin palkkaamaan sekä jatkoin liikkeen loppuun, tuli hyvin seuramaaan. Toistettiin vielä tosin siten että vein Tatzin merkille ja siitä lähetys jälleen "tyhjään" ruutuun. Nyt käskyyn reagoiminen oli hyvä ja heitin palkan. Lopuksi vielä merkiltä ruutuun suoraan palkalle ja huusin vapaa jo ennen ruutua (koira näki palkan).

 Ohjattu nouto ja kaikki kolme kapulaa oikeilla paikoilla (välimatkat). Otin vasemman kapulan tuonnin ja vein siis itse kapulat kun koira istui lähtöpisteessä. Merkille meno oli hidas eli tässä se on vielä vähän epävarma mutta palkkasin ja sitten annoin suunnan ja nouto oli hyvä, ei mitään epäröintiä. Tähän lopetettiin se. Kaukokäskyt jälleen viimeisenä ja oli 15 askeleen päässä. Maasta seisomaan oli eka mutta Tatzi nousi vain istumaan jolloin annoin maahan-käskyn ja aloitin uudelleen nyt onnsitui (käsky oli terävämpi). Sen jälkeen kaikki liikevaihdot sujuivat hyvin ja riittävän ripeästi eikä liikkumistakaan tullut :). Tämän jälkeen lähdettiin lenkille!