Tämän iltaiset hakuilut otettiin Lintusyrjän harjulla ja sehän on harvaa mäntykangasta. Rataa tallattiin 200 metrin verran. Tatzi ei todellakaan ollut parhaimmillaan.. taaskaan. Helpossa maastossa meni treeni melkeinpä juoksemiseksi. No itse treeniin eli kaikilta pistoilta oli tarkoitus tulla löytö, joten maalimiehiä otin 8 kappaletta kaikki suorapalkalla.

 Aloitimme oikeasta etukulmasta ja sinne oli suoraan edestä löytö. Vasemmalla umpipiilo etukulmasta 30 metriä eteenpäin ja tässä piti korjata lähtö, kun lähti viistosti etenemään. Seuravaaksi oli toinen umppari oikealle ja taas otin lähetyksen siten että rataa edettiin. Muistaakseni ekaksi kääntyi taaksepäin työskentelemään ja seuraavaksi meni oikein ja vauhdilla....ei kuunnellut :-O vaan juoksi ja kävi vissiin takakulmassa asti kun kesti niin kauan ennenkuin palasi takarajaa maalimiehelle!! :-O. Jatkettiin sitten "kaikessa rauhassa" vasemmalle, jolloin lähti taas taaksepäin. Toinen lähetys onnistui. Sitten tuli taas se oikea puoli ja siellä oli nyt sitten käyty, kun edellesin piston aikaan juoksi ja juoksi. Taisin korjata kaksi tai kolmekin kertaa lyhyitä huonoja pistoja ennenkuin lähti taakse ja taas mentiin....maalimiehen ohi....ja jossain vaiheessa takaisin. Tässäkin siis löytdön oli tarkoitus tulla rataa edeten. Nyt jo pyörittelin päätäni, että mikä sitä koiraa riivaa. Vasemmalle suoraan edestä löytö ja yllätys kun piti taas korjata pisto, jolloin toinen onnistui. Viimeinen pisto oikealle takakulmaan meni sitten suht hyvin. Vasemmalle takakulmaan suoraan edestä löytä, mutta siinä kääntyi ennenaikojaan takaisin ja lähetin uudelleen, jolloin kääntyi taaksepäin työskentelemään ja sitten oikeaan suuntaan kun huusin saaden löydön edestään. Huhhuh.....mikä treeni. Tatzi oli tosi huono ja nenä oli tainnut jäädä kotiin, sen sijaan jalkoja olit tullut mukaan enemmänkin :-). Jospa tuota työskentelyö saisi vielä korjattua takaisin ennalleen :-).

 Kiitokset treeniseuralle ja anteeksi kun jouduin lähtemään lennossa ratsastustunnille, mutta kyllä kannatti kun hypättiin :-). Ja ilmoittauduin harjoitusestekisoihin, jokohan mua kohta taas viedään siihen suuntaan oikein tosissaan :-)