Juu-u...kyllä me treenattiin :-). Torstai-ilta meni siis jälkikokeessa työskennellessä ja kisoja seuraten. Tästä tietenkin innostus taas nousi esiin ja kotiin päästyäni (myöhään), otettiin Tatzin kanssa pieni tottissessio. Ei tämä nyt ihan ensi kerta mammalomn aikan ollut, kun neitillä tuntuu olevan tarvetta johonkin muuhunkin kuin pelkkään makaamiseen :-). Mutta ne on ollut jotain sellaisia "yksi liike ja se on siinä" -treenejä. Pentuset täyttävät lauantaina 4-viikkoa ja Tatzi on oikeasti sitä mieltä, että eikö täällä enää muuta tehdä kuin maata pentujen kanssa. Se työntelee tennispalloja kaappien alle ja potkii niitä syvemmälle ja makaa lattialla tuijottaen kaapin alle, että eikö kukaan nyt ihan oikeasti tule auttamaan. Tuukka-poika on onneksi ollut kovin avulias ja kaivaa sählymailalla pallot esiin ja kas kumma heti Tatzi työntää ne takaisin :-O. Treenejä tässä oikeasti täytyy varmaan alkaa miettimään :-)

 Sitten siihen meidän tottistreenailuun. Seuraamista tehtiin pk-kaavion mukaan, mutta ei ihan niin pitkänä ja ilman palkkaa. Oli tytteli kovasti innoissaan ja käännöksetkin sujui sutjakkaasti ;-). Liikkeestä istuminen koemaisesti (ilman palkkaa) ja hyvin meni. Juoksusta maahanmeno oli nopea samoin luoksetulo ilman törmäystä. Yhä edelleen jatkettiin kisamaisesti ja ilman palkkaa juoksusta seisomaan jäännillä. Nyt menikin istumiseksi ja huomasin vasta kun olin juossut sen 30 askelta. Palasin ja otettiin uudelleen,  nyt onnistuen. Luoksetulo oli vauhdikas ja törmäten :-O, otin sivulle siirtymisen josta tuli sitten palkka. Olisin ottanut tähän vielä noudon, mistä olisin vasta palkannut, mutta unohdin kapulan autoon. Haettiin se sieltä (2 kg) ja otettiin pari noutoa siten että tuodessa heitin pallon mun taakse. Tämä toimii jotenkin pallolla, kunhan sanon Tatzille että "irti", silloin se tiputtaa kapulan ja menee pallon perään. Viimeinen otettiin ihan norminoutona ja se meni hyvin, josta sitten superpalkka. Olipa hauskaa pitkästä aikaa, jospa niitä maastotreenejäkin jo alkais tehdä...ainakin jotain pientä :-).

 Pentuset on suloisia ja niillä alkaa olla pikkuhiljaa vauhtia. Leikkiä haetaan jo kovasti ja tapporavistuksia tulee leluihin sekä kaverien niskaan :-). Ensimmäinen keksi jo roikkua mun housunlahkeessa...voi ei se aika alkaa kohta :-(. Otteet selvästi koventuu koko ajan ja välillä kuuluu aika karmeita huutoja, kun hereillä olijat käyvät pureskelemassa nukkuvien korvia tai muuten terrorisoimassa. Onneksi ne kuitenkin pääsääntöisesti nukkuu yhtäaikaa ja on vielä kovin helppoja. Taloa tutkitaan kovin uteliaana ja ulkonakin on käyty leikkimässä. Kyllä niistä vielä riiviöitä tulee :-D