Kävimme tänään yhteistreeneissä ottamassa muutama liike ja katsastamassa että miltäs ne näyttää näin pienen tauon jälkeen. Aloitimme ryhmäliikkeillä ja otin paikalla istumisen, jossa aikana oli 3 minuuttia. Tatzi istui rauhallisesti mutta valppaasti koko ajan. Harjoittelimme myös koirien käskemistä maahan ja takaisin sivulle yksittäin ryhmässä, ihan ok.

 Toisella kierroksella otin yksinäni pienen seuraamispätkän ja se meni ihan hyvin. Liikkeenohjauksella otettiin "idari" ja siinä kaikki liikevaihdot sujuivat erinomaisesti, ainoastaan seisomisessa Tatzi hiukan kääntyi mutta kävin korjaamassa ja sen jälkee pysyi hyvin. Palkkasin istumisen ja maahanmenon nopeasti. Tästä siirryin lähettämään ruutuun ja ilman liikkeenohjausta. Merkille meno hyvä josta palkka. Ruutu oli oikealla valkoisin merkein ja sinne meno erinomainen ja valmiina palkka. Toinen ruutu oli vastakkaisessa päädyssä ja toisella sivulla, mustin muovipätkä merkein. Tässä merkille meno meinas mennä pitkäksi kun meidän merkki oli pieni musta purkki ja vähän taaempana oli vielä musta iso ämpäri :). Toistettiin ja nyt meni hyvin ja tiesi mistä merkistä kyse. Ruutu oli siis jälleen oikealla ja Tatzi ei ollut kunnolla "kuulolla" kun annoin käskyn sekä käsimerkin ja lähti vasemmalle! Huomasi kyllä erheensä ja korjasin takaisin merkille. Tästä uusi lähetys onnistui hyvin mutta ruutuun meni merkkejä haistellen joten annoin pysäytyskäskyn joka tuli kuitenkin hiukka myöhässä ja koira löysi palkan. Otimme kokonaan alusta ja nyt meni mallikkaasti kaikki, palkka oli jälleen valmiina. Ruutu oli hiukan ehkä "hämäävässä" paikassa ja reunamerkit suht pieniä. Lopuksi vielä lyhyeltä matkalta kaukokäskyjä ja liikevaihdot hyviä tosin liikettä sivu suunnassa. Toistettiin noin 10 askeleen päästä ja nyt parempi, heitin palkan istu-seiso noususta (tätä ennen siis oli tehty muutama liikevaihto).

 Ihan hyvällä mallilla pienen tauon jälkeen nämä liikkeet, pientä fiilausta vailla. Vielä ei kuitenkaan säännöllisesti aloiteta treenailua vaan rauhassa vielä katsellaan, kisoihinhan on vielä aikaa :)