Niin, kukahan se kirjoittikaan että pellolla on niin helppo liikkua :-O. Ehkä onkin, mutta kun menee märälle multapellolle niin meno on kaikkea muuta paitsi puhdasta! Tehtiin siis jälki mikä meni henältä mullalle ja taas sieltä heinälle. Nyt oli esineiden tilalla pienet ruokapurkit (grande catastrof....) ja jälki oli kolme tuntia vanha, noin 600 askelta pitkä. Kulmia oli 5 ja niiden lisäksi yksi piikkikulma (heinällä).

 Lähtö ihan ok ja eteni rauhassa ekalle purkille, missä hyvä ilmaisu. Kulmat olin merkannut ja ne meni ihan hyvin heinällä. Ajoin muuten aika lähellä kun veto oli päällä jo alussa. Mullalle muutos ei mennyt ihan sulavasti ja siinä vähän tarkasteltiin. Lyhyellä liinalla estin hirveän laajoja poikkeamia. Kun päästiin mullalle niin sitten alkoi mennä jotenkin ja eka kulma oli vielä hieman hankala. Mullalla meno kuitenkin parani ja toinen kulma jo onnistui paremmin. Mullalta heinälle muutos ei aiheuttanut mitään ongelmia ja ruokapurkkikin löytyi aika pian. Sitten piikkikulma meinattiin oikaista kun sivusta tuuli ja tuli namin haju. Olin onneksi tämän ennakoinut ja piikin kärjessä oli myös nami, joten vaadin piikin loppuun asti ajamisen ja sieltä tulikin sitten se pieni palkka ja lisää kun piikki meni hienosti. Tämän jälkeen alkoi se grande catastrof eli kauhea höösääminen purkeille ja nenä ylös ilmavainuisesti eteenpäin. Tuuli vastaan ja Tatzi sai purkeista hajun kaukaa, joten vääntämiseksihän se meni. Ei päässyt tytteli purkeille kuin jäljestämällä ja tulihan siinä vähän konfliktejakin. Kun päästiin loppuun, tein ihan pienen suoran pätkän ja ajoin sen sivutuulessa hyvin loppupurkille. Taidan siis jättää nuo purkit pois :-).

 Omassa pihassa tein esineharjoitusta ja ihan lyhyellä liinalla mentiin pientä jälkeäja ilmaistiin keppejä. Kaikki onnistui nyt suoraan ja olin estämässä ettei pystynyt kääntyilemään. Tämä tehtiin ennen jäljen ajoa ja jäljellä purkit ilmaistiin aika kivasti jo suht suorassa.