Iltasella tokotreenit ja avustajan kera, kiitos Hannis! Aloitin ihan pienellä seuraamisella ja nyt ei purkkeja vilkuiltu vaan pidettiin hyvin kontakti, alkaahan se sieltä muistua (että merkit on seuraamisessa ilmaa). Olimme vieraassa paikassa joten halusin ottaa ruudun. Merkille meno oli hyvä ja kävin palkkaamassa. Ei noteerannut liikkeenohjaajan köskytyksiä ja ruutuun lähti minun käskystä hyvin. Pysäytys oli hiukan reunassa joten korjautin uudella käskyllä ja pysäytyksellä, nyt parempi. Menin palkkaamaan eli ei otettu loppuliikettä. Jätin palkan keskelle ruutua ja otettiin vielä alusta. Merkille meno oli jälleen hyvä vaikka nyt tiesi ruudussa olevan palkan, ruutuun meno hyvä.

 Ohjattu nouto otettiin myös ja kapulat ei olleet ihan täydessä mitassa kun valoisa alue oli rajallinen. Noudettavana vasen kapula ja merkille meni hyvin vaikka hiukan tuijotteli liikkeenohjaajaa käskytyksen jälkeen. Kävin vielä palkkaamassa merkille menosta. Vasemmalle kapulalle lähti varmasti ja toi hyvin. Tämän jälkeen otettiin tunnistunouto ja kuten kisassa merkitsin kapulan eli pidin sitä vain sen ajan. Kapulat oli rivissä ja Tatzi meni noin keskeltä haisteleen vasenta reunaa kohti ja otti heti oikean kun osui kohdalle (oli reunimmaisena vasemmalla). Hyvin meni.

 Kaukokäskyt oli se viimeinen ja otin ne noin 12 askeleen päästä. Ekana otin maasta seisomaan ja ylösnousu oli ripeä ja varma, menin palkkaaman. Loput liikevaihdot teki myös ripeästi ja pysyi paikallaan. Nyt näyttäisi olevan aika hyvällä mallilla liikkeet ja sitten pitäisi palkkausta jättää välillä pois ja katsotaan kuinka käy kokonaisuuden. Mutta tämän hetken tilanne on hyvä.