Kävin yksin ottamassa muutaman liikkeen ja kentällä oli lunta aikaslailla mutta pystyy kuitenkin liikkumaan :). Aloitin seuraamisella ja Tatzi oli hiukan ihmeissään kun vaihtelun vuoksi otettiin ihan pentuseuraamista eli "imutusseuraamista", tarkoittaa siis että koira syö koko ajan kädestä makupalaa ja makupala kädellä pidetään koiran paikka oikeana.  Tämän jälkeen pieni pätkä tavallista seuraamista hyvällä kontaktilla. Ruutuun lähetys ja ruudussa oli palkka valmiina. Merkille meno hyvä ja lähetin ruutuun (vasemmalle) niin Tatzi katsoi oikealle ja ei ehtinyt lähteä merkiltä kun annoin pysäytyskäskyn. Kentällä on ruutu ollut usein siellä suunnassa (metsään päin) minne Tatzi oli lähdössä ja nyt tein tarkoituksella ruudun autoille päin. Annoin uuden käskyn ja käsimerkin ja nyt mentiin oikeaan suuntaan. Otin vielä toiston ja merkille meni hyvin (vaikka tiesi palkan olevan ruudussa) ja sitten ruutuun hienosti. Kummallakin kerralla siis liike lopetettiin ruutuun menoon (ei otettu sivulle tuloa).

 Ohjattu nouto ja oikean puoleinen kapula. Vein itse kapulat ja kisavälimatkoilla. Merkille meno oli nyt hyvä ja reipas :) mutta en palkannut enkä kehunut vaan teen nyt tästä kokonaisuutta eli koira innostuu kun pääsee kapulalle joten se merkille meno on edellytys että pääsee kapulalle. Lähetin oikealle ja Tatzi ei kaartanut vaan kääntyi jyrkästi (oli merkillä jo vähän vinossa oikeaan) ja tällöin näki keskimmäisen kapulan ja meni sitä kohti. Pysäytin koiran seisomaan ja samalla se huomasi oikean kapulan ja annoin uuden käskyn ja hienosti meni. Otettiin alusta asti uudelleen ja jälleen merkille meno hyvä. Nyt suunta oli oikea ja nouto hyvä. Oikeanpuoleinen saattaa olla se vaikeampi puoli ja osittain johtunee Tatzin asennosta merkillä (pylly vasemmalle ja pää oikealle eli tahtoo jäädä vähän poikittain merkin viereen, ei taakse ja kohtisuorana minua kohti) ja tästä johtuen vasemmalle tulee selvempi kaari kun koira kääntää itsensä ympäri vasemmalle. Sitä vastoin oikealle se lähtee suoraviivaisemmin jolloin keskimmäinen kapula jää hyvin lähelle koiran vasemmalle puolen. Taidan alkaa kiinnittää tähän huomiota ja kapulat voisi laskea lähemmäksi merkkiä jolloin on pakko mennä oikealle ei yläviistoon oikealle. Merkille voisin heittää satunnaisesti palkan niin Tatzi luultavasti alkaisi kääntää itseään taas paremmin.

 Metallikapulalla tehtiin hyppynouto ja se meni hyvin vaikka kapula upposi hankeen. Vähän aikaa siinä sitä kaiveltiin mutta nousi hyvin. Kaukokäskyt vielä 16 askeleen päästä ja aloitettiin istumaan nousulla. Annoin oikein reippaan käskyn ja nyt nousu oli nopeampi ja kehuin. Loput liikevaihdot hyvin ja palkkasin vasta lopuksi.