Parina päivänä ehdin ottamaan tottista illalla. Torstai-iltana harjoiteltiin seuraamisessa täyskäännöksiä, mitkä ovat nyt aika huonoja. Tatzi kääntyy koko ajan perusasennon kautta ja näitä pitäisi saada korjattua. Katsotaan saadaanko asialle mitään. Liikkeestä istuminen ok, heti palkka. Maahanmeno ok ja luoksetulo suoraan palkkaan. Seisomisessa tuli taas korjaavia askelia, kun olin juossut jonkun matkaan ja kielsin Uudelleen meni paremmin ja kävin palkkaamassa. Otettiin vielä ja meni ihan ok, tästä luoksetulo suoraan eteen istumaan törmäyksellä! Tasamaanouto kahden kilon kapulalla menikin yllättävän hyvin. Eteenmeno suoraan palkalle (oli koko ajan ollut valmiina) meni hyvin. Esteetkin tehtiin jossain välissä vain juoksemalla ne edestakaisin.

 Perjantai-iltana taas tottisteltiin ja täyskäännökset ei sen parempia. Yritin korjailla niitä palkkaamalla koiran ulkopuolelle patukalla vauhdissa. Liikkeestä istuminen ei ollut kovin nopea, joten toistettiin ja nyt palkattiin. Maahanmeno oli hyvä ja siitä palkka. Luoksetulo eteen istumaan, ei törmäystä. Seisominen meni hyvin ja palasin palkkaamaan, en ottanut luoksetuloa. Eteenmeno jälleen palkalle.

 Lauantai-iltana otin taas vähän tottista. Täyskäännöksiä vähän ja liikkeestä istuminen palkaten. Maahanmenosta luokstulo suoraan palkkaan. Seisominen oli hyvä ja nyt otin luoksetulon (muistaakseni) suoraan palkkaan. Eikä tehty muuta. Kiva kirjoitella näitä asioita paljon myöhemmin, kun ei muista enää tarkalleen :-). Kiitoksia avustajille, kun jaksoitte pällistellä liikkuuko koira seisomisessa :-)