Tuukan kanssa ulkoillessa tuli sitten tehtyä Tatzin kanssa jälleen tokojuttuja. Idari meni hienosti, siis kaikki liikkeet. Ohjattuna noutaminen myös mallikkaasti, vaikka Tuukka ehti välillä käydä merkin kaatamassa :-O. Teimme siis lievässä häiriössä tätä liikettä, vielä kun Pete kulki lomakolansa kanssa kapuloiden välistä. Merkki siis hienosti ja oikealta haku ihan ok, vaikka pientä epävarmuutta mutta kait kun Tuukka seisoi edessä ja ei kapulaa heti näkynyt. Tehtiin toinenkin puoli ja taas merkki ok. Nyt piti sitten vähän aikaa odotella, että Pete ehti sen kolansa kanssa pois tieltä. Vasen puoli meni myös loistavasti. Tämän jälkeen otettiin kaukokäskyt 25 askeleen päästä ja ei tullut liikkumista, hyvin meni.

 Luoksetulossa vähän eka pysähdys venyi ja samoin kävi maahanmenolle. Toinen luoksetulo läpijuoksuna ja kolmannessa seisomaan pysähdys, mikä parempi kuin eka. Sitten vain juoksenneltiin muuten ja pysäyttelin heittäen makupalapurkin koiran yli samalla kun annoin käskyn. Kas kun en tätä juttua keksinyt meidän "tokoaikana", koska näytti pelittävän paljon paremmin kuin makupalan heitto. Onhan tuo Tattis aina ollut hulluina noihin purkkeihin ja hyppäsi korkealle ilmaan yrittäen ottaa sitä vauhdissa kiinni. Juoksi sitten mun luo, että sai sieltä purkista namin :-). Purkki vielä lentikin hyvin koiran yli.

 Tunnarissa Pete auttoi ja vei kapulat ympyrään. Tatzi kävi tarkasti kapulat läpi ja toi oikean mallikkaasti sekä reippaasti, vaikka jälleen Tuukka oli tiellä :-). Paikallaan istuminen lopuksi ja siinä Tuukka kävi yhden tunnarikapulan kanssa sen verran häiriköimässä, että Tatzi nousi seisomaan ja kävin tämän korjaamassa. Sen jälkeen menikin mallikkaasti ja pysyi nyt istumassa kun tulin reilun parin minsan jälkeen piilosta. 

 Kiva oli tokoilla, pitäiskö katsastaa kisoja :-)