Aamulla mentiin kentälle ottamaan tokotreenit. Aloitimme idarin jauhamisella ja siinä tehtiin palkkauksia liikkeistä ja seuraamisesta vaihdellen, kaikki ok. Luoksetulon kanssa tahkottiin seuraavaksi ja nyt ei auta edes palkat koiran takana, pysähdys venyy ja venyy. Apujen kera saatiin hyvä pysähdys ja jätettiin siihen.

 Liikkeenohjauksella tehtiin ohjattu nouto ja vasemman puoleinen kapula haettiin. Oli pakko palkata merkille meno kun oli hyvä ja myös loppuliike meni ongelmitta. Tunnistusnouto tehtiin myös ja kapulat olivat rivissä poikittain. Ei ongelmia, tarkasti etsi ja toi oikean sekä molempiin suuntiin oli vauhti sopiva. Metallikapulan nouto myös hyvä :-). Kaukokäskyjä 22 askeleen päästä ja ensin vähän hitaasti mutta kehuin hyvistä suorituksista. Palkkasin välillä ja tehtiin uudestaan, nyt parempi. Lopussa sai vielä juosta ruutuun palkaksi. Ruudussa ei palkkaa ja Tatzi juoksi keskelle ja pysähtyi käskystä vähän keskikohdan takana, HYVÄ! Kävin palkkaamassa ja jätin Tatzin maahan ruutuun ja tehtiin loppuliike. Seuraamaan tulo on nyt parempi mutta hiukan hidastaa vauhtia ennen mua, mutta ihan hyvä nyt ei enempää ehdi pilkkuja viilailla ja tehdä tikusta asiaa. Vielä ruutuun palkka näkyville ja Tatzi yrittikin oikaista suoraan ruutuun mutta palautin ruotuun äkkiä. Uusi lähetys ja merkille mentiin kiltisti ja ruutuun myös :-).

 Hyvällä mallilla muut paitsi se luoksetulo!! Ajattelin tehdä muutaman pysäytys harjoituksen lenkillä ja sitä illalla kokeilinkin mutta ei pysähtynyt ollenkaan :-o. Sitten keksin tehdä meidän vanhalla peltopohjalla missä on heinä kaatuneena ja on sellainen vähän raskas pohja liikkua. Tein ihan liikkeenä ja vauhti oli sopiva mutta pysäytys myös!!! Piti kokeilla uudelleen oliko se vahinko mutta ei ollut. Nyt siis treenausta "raskaalla" pohjalla niin pysähdyskin on mukava ;-).