Pitihän sitä sitten kömpiä vesisateeseen (onneksi vain vähäiseen) ottamaan niitä eilisiä kämmejä taas aamuruuan ja koiran kanssa. Aloitettiin luoksetulolla ja vaikka jätin ruuan kuistille (koiran päätyyn) niin läpijuoksu meni loistavasti. Takaisin päin otettiin pysäytyksillä ja molemmat hyviä, tosin en palkannut ennenkuin oli liike tehty loppuun, juostiin syömään osa. Viimeisenä vielä läpijuoksu ja ei hidastellut, jesss.... taas toimii!

 Sitten alkoi se merkin junnaaminen ja tein ruudun (jossa palkka) siten että merkille pystyi lähettämään kummalta puolen vaan. Aloitin vaikeammasta eli koira näki ruudun ja laitoin merkille siten että ruutu jäi oikealle (sinnepäinhän se kuono aina kääntyy). Eka merkille meno hyvä ja palkka, oliko vahinko? Ei, tein vielä pari kertaa ja loistavasti merkin taakse ja suoraksi josta aina heitin palkan. Sitten vaihdettiin suunta ja jälleen hyvä ja laitoin ruutuun asti. Tämän jälkeen kun oli ruudussa käynyt mentiin taas siten että ruutu jäi oikealle. Nyt oli asento hiukan vino ja korjautin. Toistettiin merkille meno ja nyt suora josta palkka.

 Tämän jälkeen piti vielä kokeilla kuinka käy kun vien ohjatun kapulat ja sitten merkille menoa. Eka aavistuksen vino jonka korjautin ja sen jälkeen hyviä tuli pari. Otin viimeisestä oikean puoleisen kapulan tuonnin tosin meidän lipputanko oli matkalla hiukan edessä ja koira kiersi sen väärältä puolen ajautuen lähelle keskikapulaa joten pysäytin. Pysäytys terävä ja kohti minua!!! Siis palkan heitto on tehonnut :).Tästä uusi suunta ja loistavasti meni. Toistettiin vielä ja nyt jouduin vähän korjaamaan merkillä suoraksi (ei kuitenkaan mikä paha poikittaisuus) ja otettiin merkki vielä ja nyt hyvä. Oikeanpuoleisen kapulan tuonti onnistui loistavasti toisen kerran. Vein kapulat ja taas alusta, nyt merkille meno hienosti ja asento suora joten iso palkka. Vielä kerran ja vasemman puoleisen tuonti ja ei ongelmia. Tämän jälkeen vielä loppuruoka tuli yhdestä merkille menosta mikä oli loistava. Olipahan toistoja merkille mutta nyt näyttää jo toimivan vallan hyvällä onnistumisprosentilla. Kyllä se taas siitä ja eiliset saadaan unohtaa, ainakin toistaiseksi. Taas on hyvä mieli ja yhdessä oli kivaa, vaikka toistoja tuli vauhti pysyi hyvänä.

 Illalla otimme luoksetulon vain läpijuoksuna ja hyvin meni. Merkille meno hienosti kahteen kertaan. Kaukokäskyt vielä 18 askeleen päästä ja ekana maasta istumaan nousu. Kaikki liikevaihdot hyviä ja palkkasin Tatzin maahan ja vielä sivulle nousu palkaten. Tässä pikainen iltatreeni.