Päätin ottaa pienen tokotreenin ennen lenkille lähtöä ja vielä oli vähän valoakin eli ei aivan "pimeätreeniä". Alkuun otettiin seuraamispätkä mikä meni ihan mallikelpoisesti ja käännöksetkin onnistuivat. Ennen seuraamista olin nostattanut koiran virettä patukalla ja seuraaminen tehtiin hyvin nopeaan tempoon.

 Seuraamisen jälkeen otettiin ohjattu nouto ja siten että kapulat olivatkin kaikki valmiina eli en vienyt niitä koiran nähden. Ekana merkille meno ja se oli niin loistava että samantien kun koira kääntyi merkillä minua kohti niin sai se juosta rättiin kiinni (siis takaisin minun luo). Toistettiin ja jälleen loistava merkille meno ja nyt siitä jatkettiin nouto ja otettiin oikeanpuoleisen kapulan tuonti. Koira lähti todella varman oloisena oikealle ja samalla näki kapulan ja nouto oli todella ripeä. Ja mikä parasta aina oikealta noudettaessa on luovutus ollut siten vino että minusta katsottuna koiran takapuoli jää hiukan oikealle vinoon, mutta eipä jäänyt nyt eli tuli suoraan minua kohti ja veti liinat kiinni josta seurauksena pieni liukuminen minua vasten ja takapuoli kääntyi hiukan vasemmalle vinoon!! Jee... hirveät bileet... hyvin onnistui tällaisena kun saisi liikkeen pysymään, mutta... ongelmahan on juuri se odottaminen eli kun liikkeenohjaaja vie kapulat ja me koiran kanssa vaan odotetaan, niin merkille meno on ollut tämän jälkeen hidas. Eli kyllä tämä vaan pitää taas alkaa tekemään liikkeenohjauksella.

 Lopussa vielä luoksetulo pysäytysten kera ja näytti olevan mallillaan. Ei palkkaa välillä vaan koeliikkeenä ja palkka tuli sitten edessä istumisesta. Toinen luoksetulo läpijuoksuna ja myös eteen istumaan ja siitä vasta palkka. Hyvin meni pikkutreeni ja tehtiin aika nopeaan tahtiin kun olis muuten tullut kylmä :), lauhempia kelejä odotellessa...