Aamusella suuntasimme tokoilemaan Ison Kirjan nurmipelloille. Treenistä tulikin sitten oikein kunnon treeni ja laitoin kaikki mahdolliset merkit paikoilleen. Pieni seuraamispätkä alkuun meni ok. Idarissa oli taas sama ongelma kuin joskus aloitettaessa eli seisominen menee istumiseksi. Muutaman apujen kera tehdyn toiston jälkeen homma taas muistui mieleen ja kaikki liikevaihdot meni ok. Luoksetulossa seisomaan pysähdykset olivat huonoja. Takapalkan jälkeen seisominen nopeutui ja lopetettiin siihen. Ruudussa oli palkka valmiina ja se meni ihan hyvin vaikka koira ei ruutua oikeastaan nähnytkään, se kun jäi pienen kumpareen taakse :-O. Otettiin vielä toisenkin kerran ja siihen lopetettiin.

 Pienen tauon jälkeen otettiin ohjattu nouto ja siinäkin taas se sama merkille menon hitaus kuin joskus muinoin. Oikean puoleinen tuotiin ensin ja se meni hyvin. Otettiin vielä vasemman puoleinen kapula ja se jäikin kumpareen taakse siten ettei koira nähnyt kapulaa. Tämähän nyt sitten tuotti ongelmia oikein olan takaa. Tatzi vain yritti oikealle tai sitten vasemmalle ihan johonkin muualle kuin kapulan luo. Sitä ei yksinkertasesti nurmelta näkynyt. Lopulta saatiin onnistumaan kun liikkeenohjaaja huutelemalla laittoi kapulan paikalleen. Tunnari onnistui hyvin, kapulat oli rivissä. Kaukokäskyissä maasta seisomaan nouseminen meni pari kertaa istumiseksi ja Tatzi pääsi takapalkalle kun onnistui.

 Illalla pk-treeneissä tehtiin vielä ohjattu nouto uudelleen ja se vasemman puoleinen kapula. Merkille meno huono ja sen verran jäi paineet aamusta päälle että yritti taas lähteä oikealle. Pysäytin ja annoin uuden käskyn, jolloin onnistui oikea suunta. Lopetettiin tähän :-)