Tänään tehtiin Tatzille täyspitkä (300 m) hakurata ja no joo...loppuun päästiin välttämättä työskentely ei ollut mitään kaunista. Pistojen lukumäärää (ja samalla tyhjien) en muista, jouduttiin sen verran paljon korjailemaan. Rata oli uudessa paikassa Rystingintiellä ja vasen puoli oli oikeastaan koko matkalta nousua ja oikea sitten laskua. Kivikkoa mahtui mukaan ja vähän aukon reunaa, keskilinja ihan umpimetsässä. Maalimiehiä oli neljä joista 3 ekaa ilmaisuna ja viimeinen suorapalkkana. Maalimiesten sijaintia en tiennyt, muutenkuin että viimeinen maalimies olisi toisessa takakulmassa.

 Aloitimme vasemmasta etukulmasta ja Tatzi kaarsi alueen ulkopuolelle. Oikealla kävi vähän samoin mutta käväisi jotenkin etukulman. Laitoin vasemmalle uudelleen pienen matkan päästä ja sieltä tulikin kohta rullan kanssa. Tällä maalimiehellä otin hallintaan asti ja meni suht ok. Oikealle seuraavan piston taisin kerran korjata kun kääntyi liian aikaisin etenemään. Uusi pisto olikin sitten laaja ja tuli rullan kanssa pois. Näytölle meno ok ja palkka kun tuijotti piiloa (tämä oli umppari). Oli siis tehnyt laajan piston eteenpäin, koska umppari oli noin 100 metrissä. Vasemmalle rinteeseen tuli taaksepäin ja otin sinne toisen uudelleen, mikä menikin sitten oikein kauniisti. Oikealle pisto muistaakseni korjattiin taas. Sieltä päin kävi tuuli ja koira haistoi aika nopsaan onko maalimiestä ja selkeästi Tatzi ainakin pari kertaa yritti käyttää tätä lintsauskeinona, korjasten kautta kuitenkin onnistui. Vasemmalle pisto ja sieltä tullessa yritti karata keskilinjan yli jolloin vaadin luoksetulon ja annoin sen jälkeen luvan jatkaa. Sieltä nousi kolmas maalimies, johon ilmaisu ok. Vielä saatiin pari tyhjää ja sitten olikin vasemmassa takakulmassa suorapalkka äijä :-). En muista tarkalleen noita pistojen määrää eli saattoi niitä olla vielä useampikin.

 Kaikkinensa suoritus oli vähän "ailahteleva" eli tuli tosi kauniita pistoja, mutta sitten myös täysiä susia :-). Loppua kohden hiipui selvästi ja yritti lintsate esim. ettei mene oikealle perille asti kun oli kaatunut puunrunko esteenä. Korjattiin tottakai ja saatiin onnistumaan. Pistot ei olleet mitään piikkisuoria, tosin maastokin oli paikoin sellaista että piti katsoa mihin astuu. Tuli kuitenkin nyt pitkä rata ja maanantaina seuraavan kerran, jolloin taidamme tyytyä vähän lyhyempään. Kiitoksia treeniseurueelle, tulikin pitkä päivä. Nyt kutsuu mökkeily :-)