Illalla otin vielä tottiskoulutuksen jälkeen Tatzin kanssa vähän liikkeitä. Helle on kyllä totaalisesti vienyt mehut tästä koirasta ja ehkä se hakutreenikin vaikutti. Pitäisi vaan sitä kuntoa kohotella. Pari pyöralenkkiä on muuten jäänyt tänne blogiin kirjoittamatta, että jotain on yritetty tehdä ;-).

 Seuraamista vähän ja vähän käännöksiäkin (hyvin vähän). Jäävät liikkeet ja nyt istuminen on hidastunut koko ajan. Palaan siis alkuharjoitteluun muutaman treenin verran ja palkkailen makupalalla. Kolmas istuminen oli jo hyvä. Maahanmeno ok ja siitä palkka. Luoksetulo oli vähän löysä vaikka otin palkan esiin. Tässä näkyi ehkä eniten se vedottomuus, ei edes pitänyt patukasta kunnolla kiinni. Jätin eteenmenoa palkan tässä välissä ja tietty se Tattis sen näki. Seisominen ei hyvä, joten uudestaan käsiavuin ja palkka samalla. Kolmas seisominen ilman apuja ja meni ihan hyvin. Luoksetulossa nopea vilkaisu taaksepäin (eteenmeno palkka!), mutta ei karannut sinne, vauhti oli jälleen vähän löysä, suoraan palkkaan.

 Tasamaanoudossa katseli jo eteenmenon suuntaan ja nouto oli vetelä. Lopussa raviaskeleet. Toisella noudolla oli jo vähän vauhtia paremmin ja kolmaskin otettiin hetsaten, liekö tuolla noudolla oli enää mitään merkitystä! Kenttä oli sorakenttä, mikä tiputtaa Tatzilta vaudin pois, sen niin herkkien tassujen takia :-). Se on jo niin monta kertaa nähty että uskottava se on eikä parane itse enää menettää moisen takia hermoja....koira siis oikeasti aristelee sorapohjalla, missä on terävämpää isompaa kiveä.

 Lopussa se eteenmeno ja seuraamisessa meinasi aavistuksen alkaa edistämään, joten nopea perutuus ja malttia tuli. Eteenmeno ihan ok, hyvä kun sai tehdä vieraalla kentällä sen. Kivaa oli, vaikka päivä olikin raskas ja kuuma :-)