Jäi tässä kirjoittamatta torstai-illan tunnaritreeni tai paremminkin kokeilu kun otin vain kerran ja se onnistui. Kapulat oli ringissä ja kaaduin muuta kapulat pussista eli niissä ei ollut toisen ihmsen hajua. Tatzi työskenteli tarkasti haistellen kapulat ja kun tuli oikean kohdalle niin otti sen heti ja toi. Sitten oli perjantaina pyöräilylenkki sellainen 50 minuuttia reipasta ravia tai ainakin pyrin pitämään ravivauhdin vaikka Tatzi yritti kovempaa :)

 Tänään illalla otin pienen treenin kun sain Tuukan nukkumaan, olen nääs yksinhuoltajana tulevan viikon kun Pete lähti Lappiin ja tietysti Tuukka aloitti flunssan ja kuumeilun :(. Pihassa otin ensin vähän leikkiä ja siitä seuraamista mikä näytti aikas hyvältä. Leikin jälkeen otettiin ruutu ja merkille meno oli hyvä. Ruutu sensijaan taisi erottua huonosti "pimeässä" kun siihen tähtääminen ei oikein onnistunut. Otettiin pariin kertaa jotta onnistui hyvin ja palkka oli ruudussa. Tästä seuraavaksi tehtiin ohjattuna noutaminen ja vasemman puoleinen kapula. Vein kapulat itse ja koira odotti ja kun palasin niin odotin vielä hetken ja lähetin, nyt merkille meno ok josta palkka. Vasemmalle lähtö oli hyvä ja nouto ok. Jonkun aikaa leikittiin ja siinä sivussa otin pari liikevaihtoa kaukokäskyjä aivan läheltä ja tässä hienosta seisomaan maahan menoon tuli palkka. Lopussa vielä pikku seuraaminen ja lähinnä juosten jossa tein täyskäännökset sekä oikeaan että vasempaan ja kyllä tuo vasempaan kääntyminen vaan on parempi. Loppuun jälleen leikkiä. Tämän jälkeen Gira-muori pääsi myös tekemään ja Tatzi sai katsella auton häkistä vinkuen kun mamma riehaantui leikkimään :).

 Nyt näyttää pahalta kun luulin laittaneeni Tuukan jo yöunille ja nyt kuuluu olevan täysi vauhti tuolla pinnasängyssä :o! Hohhoijaa kuinkahan myöhään tässä oikein sitten menekään ennen kuin saa tuon "vireen" laskettua :)