Jäljen vanhenemista odotellessa tallattiin esineruutu ja laitettiin neljä esinettä piiloon. Oikeaan takakulmaan villapohjallisen pala, keskelle kaatuneen puunrungon juurakon päälle (tai sivustalle korkealle) hiuspanta, tästä vähän vasemmalle taakse tuli jääkiekko ja ihan vasempaan reunaan lähiesine eli pieni nahkalätkä.

 Aloitimme Tatzin kanssa oikeasta reunasta ja Tatzi juurakon kohdalta lähti vasemmalle kunnes meni reunaan asti ja lähelle etureunaa etsien ekana lähiesineen. Toisella lähetyksellä löysi jääkiekon ja kolmannella pohjallisen palan. Sitten taidettiin vähän juoksennella ja kutsuin koiran pois, koska se oli ulkona alueelta. Uusi lähetys eri kohdasta ja nyt Tatzi sai esineestä hajun (siitä korkealla olevasta), pienen paikallistamisen jälkeen toi esineen. Hyvin meni siis tämä treeni ja eipä taideta sitä nyt sitten ottaakaan enää kevään aikana.

 Täytyykin tähän lisätä että eilen tuli otettua pudonneen esineen nouto, tosin nurmella mutta täydellä matkalla. Seuraamisessa huomautin kunnolla kerran ja sitten menikin hyvin, tuonti oli hyvä.