Olimme illalla hakuilemassa ja paikka oli aivan uusi ja mielenkiintoinen. Alussa oli pieni nousu ja kallioita sekä isoja kiviä. Piiloja sai hyvin ja sitten vasemmalla puolen tuli vastaan HIRVITORNI ja jippii saatiinhan se osumaan radalle :-). Torni oli ison kiven päälle rakennettu ja kiveen oli kiinnitetty tikkaat jotta torniin ja edes kivelle pääsi. Rata oli 200 metriä pitkä ja Tatzille otettiin jälleen 8 löytöä eikä yhtään tyhjää.

 Aloitimme vasemmasta etukulmasta ja umpparissa oli maalimies, suoraan edestä löytö. Oikea etukulma myös suorapalkalla ja edestä löytö. Sitten tuli vasemmalle se hirvitorni kiintorullalla ilmaisten ja teetti aikalailla töitä että Tatzi lopulta meni tornille asti. Se pyöri vain lähellä ja lopulta meni mäntytaimikkoon ja löysi piilon. Maalimies oli seuraillut mitä Tatzi tekee ja se oli ottanut rullan kun ensin oli pyörinyt kiven ympäri ja sitten oli vielä tapittanut maalimiestä rulla suussa, että oletko tosissas siellä ylhäällä :-D. Rullan toi hyvin eteenpäin ja näytölle meni hyvin. Oli puolimakuulla kiven vieressä (siis sen missä oli torni) ja tuijotti ylöspäin! Juuri siten mihin olen yrittänyt panostaa, jos en itse näe missä maalimies on :-) eli oikeasti näyttää. Saatiin siis maalimies alas (ei ylös kuten yleensä :-)). Oikealle oli sitten suorapalkka ja löytö suoraan edestä. Samoin oli seuraava vasemmalla ja tähän lähetin pari kertaa uudelleen, kun Tatzi lähti viistosti työskentelemään eteenpäin. Loppuviimein meni perille asti ja teki löydön. Oikealle seuraava myös suoraan edestä löytönä ja ilmaisu umppariin. Hyvn meni ja rauhassa näytti piilon kuusten keskelle. Näyttö on nyt sellaisella mallilla kuin sen haluan olevan ja turha levottomuus on jäänyt. 7. maalimies oli sitten rataa eteenpäin löytönä ja tässä taisin kerran uusia lähetyksen (en muista tarkkaan tuliko pois liian aikaisin). Suorapalkka kuitenkin ja löytö tuli. Oikealle vielä löytö suorapalkalla takakulmaan.

 Oikein kivan oloinen rata oli ja jonkin verran vaihtelevuutta. Tatzin työskentely oli tänään taas parempaa, liekö sitten tämä auttanut että tulee löytö joka pistolla. Täytynee miettiä seuraava treeni että mitä silloin tekisi. Hirvitorni oli tässä treenissä kiva, tosin ei silloin kun olin siellä itse piilossa ja Aapo päätti kiivetä torniin :-O. Meno oli sen verran hurjan näköistä, kun se luisteli tikkailla ja pääsi kuitenkin että tarrasin sitä pannasta kiinni jottei tipu ja pääsi perille asti. Siinä se sitten haukkui mun kanssa tornissa ja apujoukkoja oli huudettava että saatiin koira turvallisesti alas! Huhhuh... Kiitoksia treeniseureelle!