Illalla olikin sitten hakuilujen vuoro ja porukkaa oli treeneihin tulossa niin että lopulta jaoimme koirakot kolmeen ryhmään!!! Johan oli tunkua, mutta hyvä näin ja onneksi saimme jaettua porukkaa. Mukavaa oli ja siinä mielessä hyvä juttu, että jokainen jaksoi keskittyä kaikkien koiriin ja aikaa ei mennyt yömyöhään. Paikka oli mäntymetsää ja rata todella helppokulkuista, mittaa noin 200 metriä.

 Tatzin treenissä aloitimme vuorostaan oikeasta etukulmasta ja siellä oli maalimies peiton alla. Tähän ilmaisu ja rullan tuonti hyvin eteenpäin. Ilmaisu ok ja otin koiran piilolla hallintaan, jonka jälkeen vasta palkka maalimieheltä luvan saatuaan. Vasempaan etukulmaan roskispiiloon myös ilmaisu ja hyvin toi rullan. Hyvin tuijotti piiloa eikä yrittänytkään ennakoida sivulle tuloa vaikka se juuri otettiin. Tuntuu että talven harjoittelut on mennyt perille ja palkka tulee vain kun tuijottaa maalimiestä, niin homma pysyy kasassa eikä ennakointia tule. Oikealle tuli sitten etenemistä ennenkuin maalimies löytyi ja matkan varrelle jäi tiipii-piilo. Tyhjän piilon ohitti nyt hyvin eikä tullut heti mun luo kun oli tyhjä "umppari" vaan jatkoi hienosti rataa ja toiselta umpparilta sai suorapalkan. Sitten otin pari tyhjää pistoa. Ensin näytti lähtevän hyvin, mutta kääntyi jotenkin taaksepäin ja palasi radan puoleen väliin siitä edeten. En hyväksynyt tätä vaan otin uudelleen ja nyt meni oikein hienosti. Toinen tyhjä meni suoraan perille, mutta kääntyi taaksepäin tosin itse kääntyi oikeastaan heti takas keskilinjaa kohti. Otin vielä uuden piston ja nyt meni oikein hienosti. Vasemmalle suoraan edestä löytö suorapalkkauksella. Oikeassa takakulmassa oli vielä suorapalkka maalimies ja se löytyi vähän rataa edeten, tosin Tatzi loppupäässä oikas.

 Alue on aika harvaa mäntykangasmaastoa ja siellä tuntuu helposti tulevan noita viistoja ja taaksepäin työskentelyjä. Tuolla radalla ne tuntuu olevan melkein aina samoissa kohdissa missä tätä tapahtuu :-O. No siitä siis viis ja hyvin meni treeni, suorastaan loistavasti. Tatzi jaksaa hyvin ja intoa riitti loppuun asti. Iso kiitos porukalle treeniseurasta, mukavaa oli pitkästä aikaa ottaa kunnon treeni :-)