Saatiin sitten peruutuspaikka kisoihin ja nyt onkin sitten treenailtava vähän ahkerammin vielä viime hetket. Tänään päästiin oikein valoisan aikaan treenaileen kun kiltti pikkumieheni katseli autosta ja oven ollessa auki taisi myöskin naureskella :). Jälleen aloitimme seuraamisella ja tein käännöksiä vauhdissa ja paikallaan ja juoksussa ja hitaassa käynnissä, hitaasta tuli palkka. Ruutu oli jälleen treenivuorossa koska siinä on menty vähän takapakkia joten varmuutta lisätään. Merkille meno hyvä ja ruutuun oikealle lähti hyvin. Tosin jälleen mentiin vähän vinoon eli sivumerkkien tasalle ja pysäytin tähän. Kehuin pysäytyksestä ja kutsuin pois. Otettiin uudelleen ja taas merkki ok ja nyt mentiin ruutuun keskelle ja siellä oli palkka. Pysäytin ja juoksin vielä palkkaamaan lisää. Toistettiin ruutu vielä ilman palkkaa ja nyt meni hyvin ja heitin palkan koiralle.

 Ohjattu nouto otettiin siten että ruutu jäi minun taakse viistosti oikealle. Vein kapulat siis itse ja koira odotti, oikean puoleinen kapula noudettaisiin. Merkille meno oli hyvä ja palkkasin tästä. Sitten lähetys ja kuten arvasin oli ruutu houkuttimena ja Tatzi lähtikin sitä kohden tosin pysäytin heti ja vein merkille takaisin. Tästä uusi yritys ja nyt onnistui, tosin luovutus vähän vino kuten oikealta tuodessa on tupannut ollakin. Korjailin tätä sivuaskelin ja otettiin vielä uudelleen. Merkille meno ok ja nyt lähti hyvin ja toi hyvin ja suoraan :).

 Kaukokäskyt 18 askeleen päästä ja nyt jätin palkan koiran taakse. Vapautin maasta seisomaan noususta. Otettiin vielä toinen kerta palkka takana ja nyt vapautin seisomasta maahan menoon. Viimeisenä metallikapulan noutoa ihan tasamaalla. Kolmanteen noutoon olin tyytyväinen (takaisin tulovauhtiin) ja siitä hirmuinen palkka ja lopetettiin siihen.