Aamulla kävin kentällä ottamassa muutaman liikkeen. Kenttä oli vähän märkä (sohjoinen) ja se tiesi sitä että meidän neiti se katseli mihin astuu. Joten seuraamisella aloitettiin ja hihnassa jotta ei päässyt tulemaan väljyyttä ja muuta huolimattomuutta. Hyvin piti paikkansa. Idari otettiin sitten ja kaikki jättöliikkeet kisamaisesti eli en palkannut mutta kävelin myös jokaisessa koiran ohi eli en ottanut seuramaan. Hyvästä pysymisestä palasin palkkaamaan ja kävelin uudelleen koiran ohi ja otin mukaani, hyvästä lähdöstä palkka. Kaikki onnistui hyvin ja lopuksi tein vielä seisomisen ja istumisen nopealla palkkauksella. Siirryttiin luoksetuloon ja se oli vastakkaisella sivulla kuin ruutu ja ruudussa oli ruokapalkka. Ilmeisesti Tatzi haistoi tämän kun yritti lähteä ruutuun mutta korjasi tilanteen nopeasti ja tuli luokse, otin läpijuoksuna. Toistettiin alusta ja nyt lähti hyvin joten otin molemmat pysäytykset ja niistä palkka. Viimeinen osio eli maasta luokse otettiin kahteen kertaan ja toisella kerralla lähdin muka vähän karkuun.

 Siirryttiin ruutuun lähetyskohtaan ja merkille meno oli hidas (kenties sohjoa...) ja käskystä pysähtyi jälleen vetelästi takapuoli vasemmalle ja etupää oikealle. Kävin korjaamassa makupalalla asennon merkin taakse kuono kohtisuoraan lähetyskohtaa kohti ja toistin käskyn. Otettiin uudelleen ja nyt merkille meno vähän parempi ja asento jo sellainen että siitä saattoi heittää palkan. Ruutuun lähti hyvin ja siellä siis palkka valmiina. Toistettiin ja merkille meno nyt hyvä (ruutu vasemmalla joten ehkä siksi asentokin nyt suora eli minua kohti). Ruutuun lähti hyvin ja pysähtyi käskyllä hyvin joten heitin palkan.

 Ohjattu nouto ja oikean puoleinen kapula haettiin taas. Kentälle tuli pari muutakin joten häiriötä oli vähän (ilman koiria). Merkille meno ihan ok, vähän hidas ja asento ei suora mutta parempi kun aiemmin, kävin korjaamassa. Nyt meni merkille vähän paremmin ja asento aavistuksen suorempi ja kävin korjaamassa merkin taakse. Kolmas kerta mei jo niin että heitin palkan kun Tatzi oli merkin takana ja melkein suorana minua kohti. Oikean puoleisen kapulan noutaminen hyvä. Otettiin vielä kapulan luovutuksen jälkeistä sivulle siirtymistä kun se oli ekana hidas. Lopussa vielä uudelleen luoksetulo läpijuosten pariin kertaan kun ekalla vähän tuli hidastellen.