Perjantai-iltana tallailtiin tarkkuusetsintä alue ja Veeti-koira kävi siellä makailemassa ja tallailemassa. Tehtiin myös hämykaivauksia. Pia ja Viski ottivat ensin ja heillä meni hienosti. Tatzille laitettiin Pian esine (pieni ruuvi) eri paikkaan kuin Viskin esine oli ollut. Tatzi etsi tosi kauan ja oli vähän muutenkin sellainen epätyypillinen että jouduin lähettämään sen mm. uudestaan etsimään. Esine kuitenkin löytyi ja taidettiin ottaa vielä toiseen kertaan, mikä meni jo paremmin.

 Lauantai-iltana mentiin Elinan kanssa tekemään tarkkuutta ja nyt ei tehty mitään hämykaivauksia vaan laitettiin esine yhteen paikkaan. Tatzi teki ekana ja toinen koira ei ollut käynyt ruudussa. Nytkin Tatzi etsi vähän aikaa, mutta selvästi paremmin kuin edellispäivänä ja löysi esineen. Esine oli pieni metallirengas minkä ympärillä oli vähän nahkaa ja siis vieras esine. Tatzin jälkeen vielä Elinan Sina etsi hienosti ja nopeasti korvatulpan, samasta piilosta kuin edellinen esine.

 Lauantai-iltana tein vielä hakuluennon jälkeen myöhään pudotetun esineen noudon. Täysillä matkoilla tietenkin ja pohjana oli sellainen heinittynyt metsäautotie. Tässä ei ollut mitään ongelmia, se meni kaikilta osin mallikkaasti ja nopeasti.