Jälkikisat Kyröskoskella, Mustosen muistokisa ja koiria 18 kpl.Ensimmäisenä meillä oli jälki ja jana meni täysin pistein ja samoin jäljestys meni hyvin. Hiukan on näkyvissä vielä tuo jälkikestävyyden puute aika ajoin mutta aina kun keppi nousi niin koiran motivaatio nousi ja jäljestäminen oli tiiviimpää. Keppien väli on kuitenkin voittajaluokassa jo pidempi joten väliä saattaa tulla satojakin metrejä, tätä vielä treenaillaan. Kuitenkin kaikki kepit nousi ja jäljeltä saimme täydet pisteet.

 Esineruutuun päästiin melkein saman tien jäljen jälkeen ja ilma oli täysin tyyni. Ruutu oli mäessä niin että vasen reuna oli ylhäällä ja siitä lähti laskemaan kohti oikeaa reunaa. Aloitin oikeasta reunasta ja sieltä takaa nousi heti eka esine. Keskeltä lähetin ja koira tahtoi vain oikeaan reunaan. Nousin siis mäen päälle ja lähetin kohti vasenta takamerkkiä josta sitten nousi toinen esine. Menin taas keskelle ja lähetin ja koira ehtikin jo keskialuetta tarkastaa mutta sitten loppui aika. Yksi esine jäi vasempaan reunaan noin puoliväliin ja Tatzi oli mennyt aika läheltä mutta yläpuoleta ettei saanut siitä hajua. Liikkuvuus kuitenkin hyvä ja 20 pistettä.

 Tästä seurasi nopeaan tahtiin kentälle siirtyminen ja heti tottikseen, kun koiria oli keskeyttänyt meitä ennen. Ensin olimme paikallaolossa ja se meni ok. Itse suoritus meni hyvin eli vain pieniä virheitä. Maasta kutsuttaessa luokse tuli pieni törmäys mutta seisomisesta luoksetulo jo ok. Tasamaanoudon luovutti ehkä hivenen kaukana (liekö ohjaajan maha tiellä) ja sivulle siirtymisessä Tatzi jäi liian eteen eli olisi pitänyt siirtyä taaemmas, sama toistui vielä hyppynoudossa, mutta a-este noudossa jo sivulle siirtyminen aikalailla ok. Eteenmenossa tuli virhe kun Tatzi lähti ensin suoraan mutta alkoi sitten kaartaa paikallaolo merkkejä kohti (toko!), maahan meni kuitenkin heti käskystä. Pisteitä tuli tottiksesta siis 95 ja maastosta 190, kokonaisuutena ykköstulos pistein 285 ja Mustosen muistokisan voitto! Tästä on hyvä jatkaa!