Tarkoitus oli lähteä jo aamusta tottistelemaan, mutta miten nyt taas nukuttiinkaan Tuukan kanssa myöhempään kun Pete on pois :-D. Aamupäivällä kuitenkin käytiin nurmikenttä treenailua tekemässä. Hiottiin niitä helskatin täyskäännöksiä ja jotkut onnistui toiset ei, mulla menee hermo...

 Liikkeestä istuminen sujui hyvin ja nopea palkka. Palkkana oli nyt muuten ne pallot ja taas leikittiin. Maahanmeno oli nopea, siitä kehu ja luoksetulo oli nopea, heitin pallon. Seisominen pienellä avulla hyvä ja luoksetulo loppuun asti vauhdikas eikä edes törmännyt. Sitten sitä noutoa otin pelkkänä tuomisena. Otin kolmionoutona mutta soveltaen, kun olin yksin eli jätin koira seisomaan ja heitin kapulan sivulle. Itse menin noin 50 askeleen päähän ja annoin käskyn. Tatzi haki heti kapulan ja tuli ihan hyvää vauhtia mutta jarruttaa paljon ennen luovutusta. Toistettiin pari kertaa, mutta ei auta. Otin ihan hetsaten heittona ja lopputulos oli se että Tatzi räkäs kapulan mun eteen!!! Se siitä sitten, mulla meni hermo täysin ja lopetettiin siihen. Tatzi kävi tässä välissä järvessä polskuttelemassa, annoin olla jonkin aikaa ja nollasin itseäni. Tämähän on tapahtunut ennenkin noudossa ja nyt just en jaksais alkaa tappeleen asian kanssa, mutta pakko tai se nouto ei suju ollenkaan. Mainitsematta jäi että kokeilin myös sitä että Tatzi saa palkan ilman luovutusta eli tiputtaa kapulan, mutta tämäkin on ennenkin koitettu ja ei toimi. Tatzi kun ei tiputa kapulaa vaan jää ihmettelemään. Tällä en siis saa nopeutta loppuun asti vaan päinvastoi, epävarmuus kasvaa.

 Hetken polskuttelun jälkeen otin Tatzin uudelleen ja se oli selvästi pirteämpi, joten vain heitin kapulan ja annoin juosta perään. Kun otti kapulan kehuin ja juoksin karkuun. Tämä on siis se ainut keino millä homman saa loppuun ast vauhdilla. Tein vielä uudelleen ja juoksin, nyt menikin hienosti ja sai koira jopa vähän syödäkseen eikä joutunut odottelemaan niitä muutamaa nappulaansa seuraavaan päivään ;-). Nyt on nouto tällä viikolla projektina ja ensi viikolla sitten sen osalta hiljaisempaa!