Tarkkuusalueen tallasin valmiiksi perjantaina heti esineruudun tallauksen jälkeen. Kulmamerkkejä ei ollut mukana, mutta mulla oli hyvät maamerkit. Tein esine-etsinnän ennen tarkkuusetsintää ja esine oli valmiina koko tuon ajan. Olin myös käsillä "möyhinyt" joitakin kohtia tarkkuusruudussa. Alue oli mielenkiintoinen sillä lähetin koiran kohdasta missä sen edessä oli korkea mätäs. Siis niin korkea ettei koira nähnyt muuta kun se istui. Mätäs oli noin puoliväliin aluetta (3x3metriä) ja sen takana oli sitten tasaisempaa sammalikkoa sekä varpuja ja vasemmassa reunassa vähän suopursua. Vasen etukulma oli myös tasaista eli mätäs laski siihen jyrkästi. Esineenä oli pieni pala muovista pyykkipoikaa ja sijoitin sen taakse vähän vasemmalle, ei kuitenkaan suopursuihin. Tämä olikin helpompi paikka kuin luulin ja Tatzilla meni 10 sekuntia, kun esine oli löytynyt.

 Ajattelin sitten laittaa toiseen paikkaan eli vasempaan reunaan ja aika lähelle etureunaa mättään kupeeseen, esineen jossa on litteä metalliosa ja sitten muovia toinen puoli (en tiedä mikä esine se on?). Taas sama homma lähetyksessä eli Tatzi lähti mättään yli takareunaan ja sieltä alkoi etsiä. Olin huomannut esineruudn ja tarkkuusruudun tallauksen jälkeen että capri-housujeni lahkeiden nauhoista oli muovinappula irronnut ja ajattelin että se on tippunut esineruutuun, mutta eipä ollutkaan... :-). Tatzi kävi läpi mun hämypaikkoja tarkastellen aluetta aika tarkasti (paitsi sitä vasenta etureunaa) ja sitten se meni suopursuihin vasempaan takareunaan ja nosti sieltä jotain. No, sehän oli se mun housujen nappula! Aikaa kului jo enemmän tähän eli peräti 2,30 min. Palkkasin koiran mutta halusin tehdä vielä, koska selvästi Tatzi etsi takaa ja jätti ilmeisesti vaikeammin hahmotettavissa olevan etureunan tarkastamatta. Tehtiin siis vielä kerran ja nyt Tatzi tarkasteli aikaisempien esineiden paikkoja ja hämyjä, koko alueen ja lopulta vihdoin ja viimein lähestyi myös vasenta reunaa löytäen esineen. Aikaa kului tähän peräti 2,09! Luovutukset olivat hyviä, paitsi se mun housujen nappula ilmeisesti hämäsi vähän koiraakin, sillä se suussa Tatzi meinas vähän jatkaa työskentelyä. En kuitenkaan sanonut mitään, kun en ollut tiennyt mitä se oli sieltä pursuista ottanut ja Tatzi sitten kuitenkin toi sen mulle aika nopeasti. 

 Lauantaina tein pudotetun esineen noudon täyspitkällä matkalla ja sen suon läpi tietenkin :-D. Esineen pudotin vielä polulle (se polku hukkui johonkin aukolla) mikä oli suopursujen keskellä ja sitten jatkettiin matkaa sen aukean märän suon läpi. Eihän siinä koira voinut edes kunnolla kulkea mukana, kun minä hiivin eteenpäin peläten suonsilmäkkeitä, mutta kunhan jotenkin kulki. Ja viimeiset 50 metriä oli vierellä kulkeminen jo kunnollista kun pohja muuttui kuivaksi. Tatzi lähti hyvin ja kun tuli se upottavin kohta niin vauhti selvästi hidastui ja näin Tatzin vilkaisevan minua kun jäin sinne harvaan suomännikköön. Tuo oli vain nopea vilkaisu ja matka jatkui vauhdilla heti kun kykeni ja esineen toi vauhdilla. Ihan hyvin siis meni suollakin :-)

 Lauantaina illalla tehtiin vielä tarkkuusruutu ja aivan toisenlaiseen maastoon. Nyt pohja oli kovaa (kuivaa) ja keskeltä meni polku vasemman reunan ollessa heinikkoa ja oikealla reunalla oli vain tosi kapea kaistale puolukan varpuja. Maahan sain kepillä raavittua hämypaikkoja ja painelin kämmenillä erinäisiä kohtia. Esineenä oli sellainen pieni koristeketju (aivaimenperissä mm.), jonka laitoin vasempaan reunaan heinikkoon. Tässä Tatzi kävi ensin varvikon läpi ja sitten alkoi tarkastaa aluetta eikä hämääntynyt polulle ylittämään reunoja. Esine löytyi 1,20 minuutin etsinnän jälkeen ja luovutuksessa esine putosi matkalla. Tehtiin vielä toinen ja nyt laitoin oikeaan reunaan pienen "kannon" taakse. Tähän aikaa kului 30 sekuntia ja nyt luovutuskin onnistui.