Ja aamulla metallia noutamaan hypäten! Voi jestas sentään että nyt se pyörittely paheni ja kun tän kanssa ei ole ennen ollut ongelmia.... ja taas on :-). No ei vaiskaan mutta nyt siitä alkaa tulla ongelma eli aamulla meni ihan kuonolla pyörittelyksi ei pelkästään sellaista suulla pyörittelyä ja hyörimistä. Nyt leikkas sen verran kiinni että lopetin ja laitoin koiran hetkeksi tarhaan samalla kun vähän mietiskelin. Otettiin hetken päästä uudelleen ja nyt meni jo astetta paremmin ja lopulta siten että palkallekin päästiin. Päivällä tein taas uudelleen ja eka meni pyörittelyksi mutta sitten jo onnistuikin.

 Illalla otin pihassa ohjatun noudon ja ekana vasemman puoleisen kapulan tuonnin. Merkki meni loistavasti (palkka) ja vasen katosi johonkin, keskimmäinen kapula oli jäänyt multa poikittain jolloin sen tumma laippa oikein loisti ja sinnehän se Tatzi lopulta meni enkä saanut ohjattua oikeaan joten otettiin uusiksi alusta. Nyt lähti oikein ja hyvin meni. Oikean puoleinen haettin myös ja siinä ei ollut nyt myöskään ongelmia. Kaikki merkille menot oli myös loistavia. Sitten palattiin siihen metallinoutoon ja sekin onnistui :-).

 Lähdettiin lenkille tuohon meidän lähimetsikköön ja tällä erää hirvikin oli samalla lenkillä tosin ei ihan polulla mutta taimikko aukolla aivan vieressä. Sain koirat hallintaan ettei ne päässeet perään ja sinnehän se hirvi jolkotteli metsään. Meillä on oikein hyvä eläintarha tässä ympäristössä :-). Pihakettuamme ei olekaan näkynyt kun se viime viikolla pariin kertaan puikkelehti tuossa vanhalla pellolla talon vieressä ja vielä toljotteli mua kun koiria komensin koiria. Tosin tämä kettu sai saattajia mutta niin pienen matkan verran että taisi nauraa partaansa :).