Pihatreeni pikaisesti eli otimme alkuun seuraamista mikä ok. Siitä ohjattu nouto ja kapulat oli jälleen valmiina, nyt vuorossa vasemman puoleisen kapulan noutaminen. Merkille meno hyvä josta oli ihan pakko palkata siten että sai juosta palkkaan kiinni :). Toistettiin ja taas hyvä merkille meno ja siitä lähetys mutta Tatzi ole merkannut oikean puoleisen kapulan ja lähti sinne. Toistimme muutaman kerran ennekuin onnistui vasemmalle lähtö, kapula oli hiukka vaikeassa paikassa aivan autokatoksen ovella. Otimme vielä uudelleen alusta ja nyt vein kapulat ja koira odotti istumassa. Kaikki onnistui loistavasti.

 Luoksetuloja otettiin muutaman ja pysäytys ei sujunut alkuunkaan, Tatzi jarrutti mutta ei pysähytynyt kunnes ohjaaja tajusi jättää rätin piiloon, eikä antanut sen roikkua kaulassa :). Muutama pysäytys otettiin kunnes onnistui niin että kelpuutin ja vauhti oli sellainen mistä edes pystyi pysähtymään.

 Kaukokäskyt tehtiin 20 askeleen päästä ja kaikki onnistui hyvin eikä liikkumista tullut, heitin palkan viimeisestä liikevaihdosta mikä oli seisomasta maahan. Tämän jälkeen vielä juoksusta seuraamista ja käännöksiä siitä että sai palkata taas rättileikillä. Ihan ok treeni loppujen lopuksi.