Kuinkas siinä kävikään :-D. Illalla lähdettiin koirien kanssa metsään pienelle lenkille ja tottaha Tatzikin pääsi mukaan. Pennut oli syötetty ja ne veteli tyytyväisinä sikeitä. Aloitimme pudotetun esineen noudolla ja se meni ihan hyvin. Seuraaminen ok ja nouto ok. Ehkä nyt vauhti vähän kärsii tuosta ylipainosta :-O.

 Tarkkuusruutu tallattiin Giran kanssa ja laitoin kaksi esinettä piiloon. Gira etsi molemmat ja näin saimme hämyjäliä Tatzille. Tatzin esineenä oli joku pieni muovirinkula ja siis aika pieni :-). Tatzi teki tarkkaa työtä ja kävi läpi vanhat paikat, mutta ei jumittunut niihin. Noin 45 sekuntia meni kun esine löytyi pienestä kuopasta kannon takaa ja luovutus oli hyvä.

 Vielä innostuttiin Giran kanssa tallaamaan täyskokoinen esineruutu, jonne jätin neljä esinettä. Tatzi löysi ekan aika nopeasti takalinjalta noin 10 metriä vasemmasta kulmasta, pieni nahkapussukka. Toisella lähetyksellä meni oikeaan takakulmaan ja toi sieltä jääkiekon. Kolmannella lähetyksellä nousi pieni lasten sandaali kannon sisältä (kanto oli aika repaleinen :-)) oikealta noin 10 metriä etulinjasta. Viimeistä esinettä sitten etsittiinkin kauan :-O. Esine oli pienessä kolossa kiven takana vasemmalla noin 20 metriä etulinjasta. Onneksi se lopulta löytyi ja Tatzi paikansi tätä aika kauan. Olisi pitänyt ehkä homma lopettaa jo kolmannen esineen jälkeen, mutta..... Tatzi on päällisin puolin hyvässä kunnossa, mutta kyllä esineruudussa näkyi että se väsyy helposti. Nyt vain varovasti kohotellaan kuntoa ja eiköhän nuo liikakilot pikkuhiljaa tipu pois ;-)