Jälleen iltatreeninä otettiin tokon luoksetulon pysäytyksiä ja ohjattua noutoa. Luoksetulossa takapalkka ja pysähdys hyvä, josta palkalle. Uudelleen ja seisominen ok, maahanmenosta vapautus takapalkalle, meinas muuten lähteä jo seisomisen jälkeen kun kutsuin :-). Viimeisenä vielä läpijuoksu ja multa palkka (takapalkka tietty paikallaan). Kannattaa siis pitää kunnon tauko treenauksessa ja ottaa uusi keino käyttöön mikä ei ennen toiminut lainkaan, niin sitten tauon jälkeen se toimii :-) ja siis tuo takapalkka.

 Ohjatussa noudossa ylläri, ylläri vasen. Merkille meno huono ja vasemmalle lähti hyvin, mutta kaartoikin kesken kaiken keskimmäiselle kapulalle. Pysäytin (hyvin) ja annoin uuden suuntakäskyn jolloin toi oikean kapulan vauhdilla. Otettiin uusi ja nyt otettiinkin oikean puoleinen, ei ongelmia. Vielä kerran ja taas vasen, eikä ongelmia. Merkille meno vaan oli huono. Siirsin merkin pois kuoppaiselta sorapihalta nurmelle ja se olikin sitten siinä :-). Merkille menot sujui ihan eri malliin ja lopetin siihen kun meni vauhdilla merkin taakse ja vapautin suoraan eli merkin kierrosta sai juosta palkalle. Hyvin loppui :-)

 Ja miksiköhän näin ahkerasti aloin treenata tokoa?? No voipi olla että johonkin kisaan vielä innostun, mutta saas nähdä nyt ;-).